Reunió activitats d'estiu

Reserveu-vos la data! El proper dijous dia 5 d'abril a les 15.30h teniu una cita a la SUM per tal de conèixer l'empresa que portarà aquest any tant l'allargament d'estiu (del 2 al 13 de juliol) com el bressol d'estiu (del 16 al 31 de juliol).

Dijous dia 5, doncs, l'Associació Brot (l'empresa que hem escollit des de l'AFA després de valorar les condicions i propostes de diverses empreses) vindran de 15.30h a 16.30h a informar-nos sobre les activitats d'estiu, el procés d'inscripció i la documentació a aportar per fer-la, així com per a demanar beca, si s'escau.
També es parlarà sobre l'allargament de setembre (disponible per als infants que aquest curs estan a les classes de lactants i de caminants). Us deixem un formulari per tal de saber quantes famílies estaríeu interessades en l'allargament de setembre.

Si teniu dubtes sobre l'allargament o el bressol d'estiu, teniu una cita el proper dijous dia 5 d'abril de 15.30 a 16.30. També podeu expressar els vostres dubtes al següent formulari i els compartirem el dia de la reunió per tal que puguin ser resolts en cas que no pugueu assistir-hi.
Us demanem, que en la mesura del possible, no vingueu amb infants a la reunió per tal de fer-la el més àgil possible. No hi falteu!

Us adjuntem també els resultats del sondeig de l'allargament i el bressol d'estiu que us vàrem fer fa alguns mesos, dades que hem utilitzat per tal d'homologar les places per al bressol d'estiu i per a tenir una idea de les possibles inscripcions que hi haurà:

En total hem obtingut 58 respostes de les 140 famílies que hi ha a l'escola (un 41% de respostes)
De les 58 famílies que heu respost el sondeig un 59,6% sou socis de l'AFA
I hi ha hagut:
42 famílies interessades en fer l'allargament de jornada
39 famílies interessades en fer el bressol d'estiu (concretament: 37 la primera setmana, 35 la segona setmana i 25 la tercera)

Recordeu! El proper dijous 5 d'abril, a les 15.30h, a la SUM reunió sobre les activitats d'estiu! 
No hi falteu!!!