Agraïments

Ahir vam fer el lliurament a l'escola del regal que els fem cada curs des de l'AFA.
Aquest any, amb l'ajuda de la Marta Roig (bibliotecària infantil i experta en promoció de lectura i biblioteques escolars) que ens ha fet una selecció, els hem regalat un lot de llibres. A més, ahir al matí la Marta va venir a presentar els contes a les educadores i a explicar-los per quin motiu els ha escollit i algun "truquet" de conta-contes.
Des d'aquí, volem agrair a la Marta el seu temps i la seva dedicació en la selecció dels llibres i en la sessió de presentació i a la llibreria Casa Anita la seva predisposició i atenció en buscar-nos els títols que la Marta havia escollit.
En aquest link podeu veure els contes que els vam regalar.

A més, avui hem fet el lliurament d'un detall a tot el personal de l'escola (educadores, personal de neteja i de cuina), a qui volem agraïr en nom de totes les famílies de l'associació, la seva dedicació i la feina realitzada durant tot el curs. Gràcies a la seva feina els nostres infants gaudeixen cada dia d'un espai confortable, d'àpats deliciosos i d'una bona atenció durant el temps que no podem estar amb ells. Els hem regalat uns coixins de llavors de lavanda perquè es relaxin durant aquest estiu.

Volem agraïr a la Cristina la confecció dels coixins, ja que han estat fets a mà per ella i a l'herboristeria "La botiga ecològica" del carrer Gran de Sant Andreu, pel tracte rebut en l'adquisició de les llavors.


Aprofitem l'avinentesa per donar les gràcies a tots els associats la seva aportació econòmica, que ens ajuda a oferir xerrades, tallers i espectacles per les festes, i també a tots els integrants de les comissions i grups de treball que ens han ajudat a dur a terme totes les festes, berenars i altres accions que hem dut a terme aquest curs. Per últim, volem agraïr als voluntaris esporàdics la seva tasca i col·laboració, ja que sense ells, no s'haurien pogut dur a terme moltes de les accions realitzades. A totes les famílies que heu col·laborat amb l'Associació de Famílies: Moltes gràcies!

I bon estiu a tots!