1r pati en família del curs!

Com ja sabeu, la comissió de pati s'encarrega d'obrir el jardí de l'escola per tal que les famílies del centre el puguin gaudir durant algunes tardes de l'any. Aquests darrers anys la comissió proposava els patis a partir de finals de febrer, quan tornava a fer bon temps després de l'hivern, però aquest any, aprofitant que segurament la Castanyera haurà de venir en màniga de camisa, ja tenim data per al primer pati en família del curs!!! Serà el proper dimarts dia 31 d'octubre de 17h a 18h. 
Serà un pati especial, ja que coincideix amb la Castanyada, així que si alguna "Castanyera" vol venir a ballar una estona per animar la tarda, serà benvinguda! Envieu-nos un correu a pati.afalafiladora@gmail.com.

Aprofitem aquesta entrada per recordar-vos que aquesta activitat està a càrrec de la comissió de pati. Les tasques d'aquesta comissió són escollir els dies que es farà l'activitat, convocar l'activitat i gestionar els voluntaris. És molt fàcil! Us podeu apuntar a la comissió al plafó del racó de l'AFA, enviant un correu electrònic a pati.afalafiladora@gmail.com o mitjançant aquest formulari.

També cal dir que l'activitat no serà possible sense famílies voluntàries. No cal que hi estigueu tota l'estona i són tasques molt fàcils que no interfereixen amb la vostra tasca de pare o mare. Aquí trobareu més informació sobre les tasques dels voluntaris podeu inscriure-us com a voluntaris en aquest formulari.

Us deixem la normativa del pati que també estarà penjada a l'entrada del pati el dia de l'activitat.

Animeu-vos a fer-vos de la comissió o a fer-vos voluntaris! Si som molts tocarà menys feina a cadascú!!!

Ens veiem al pati!!!

Si teniu alguna idea o proposta, no dubteu en fer-nos-la arribar!!!