3a Sessió "Bressol de contes"

Aquest dilluns 13 de març hem tingut la 3a sessió de l'activitat "bressol de contes". En aquesta sessió hem comptat amb la visita de la Marta Garcia, bibliotecària de la biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra que ens portava una selecció de contes imprescindibles. Però com que en aquesta sessió hem faltat moltes de les integrants del grup del bressol, hem quedat que tornaria a la sessió del dia 27 i ens tornaria a portar el recull de contes.

A més avui comptàvem amb una sel·lecció de contes força extensa de la mà de la Paula, llibretera de la llibreria Al·lots. Aprofitant aquesta sessió, cadascuna de les assistents ens hem endut un parell o tres referències per a tenir-les a casa fins a la propera sessió i fer-ne una ressenya per tal d'ensenyar-la als altres.

Aquest cop, la Marta ens recomana un llibre d'Aidan Chambers: Dime. Los niños, la lectura y la conversación. FCE, 2007, sobre com ajudar als infants a parlar i conversar sobre llibres i que ens pot ser útil per tal de fer la ressenya dels llibres que ens hem endut.

Com que properament tindrem les ressenyes dels contes que ens hem endut, aquest cop no us en deixem les referències, les tindreu a l'entrada que es publiqui un cop haguem fet la feina.

Recordeu que a la sessió programada pel proper dilluns 27 de març (la fem abans per no solapar-nos amb Sant Jordi), vindrà la Marta Garcia, bibliotecària de la biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra amb un bon grapat de contes per mirar.