Xerrada informativa: Allargament de jornada i bressol d'estiu '17

Tot i que encara no hem entrat a la primavera, ja pensem en l'estiu, i és que s'acosta el moment de matricular-se a les activitats d'estiu que, com cada any, us oferim des de l'AFA per tal de facilitar la conciliació laboral i familiar

Enguany l'allargament de jornada, que tindrà lloc de l'1 al 14 de juliol, i el bressol d'estiu, que començarà el dia 17 fins el 31 de juliol, serà gestionat un any més per l'empresa CLECE. La junta de l'AFA hem estat valorant diverses opcions i ens hem reunit amb diferents proveïdors de serveis de lleure i el que ens oferia unes millors condicions tant per a les famílies com per a les educadores, ha estat CLECE.

Per tal de poder saber com funcionarà aquest any el servei i de quina manera us podeu inscriure, o per resoldre qualsevol dubte que us sorgeixi sobre les activitats, us proposem una xerrada informativa amb CLECE el proper dijous dia 6 d'abril a les 16h a la SUM de l'escola. 


Hi sou tots convidats!

També us avancem les dates i horaris de les inscripcions, tant de l'allargament de jornada com del bressol d'estiu, que seran el dimarts dia 25 d'abril de 15.30 a 17.30 i el dijous dia 27 d'abril de 08.00 a 09.30.