Ja arriba el Carnestoltes!


S'està mostrant 20180209 - Carnestoltes 2018.jpg
♪♩♫🎵♬🎵🎶

"Ara arriba el carnestoltes, tots sortim a passejar, ens posem una disfressa, per saltar, cantar i ballar"
♪♩♫🎵♬🎵🎶


Ja ho heu vist? Us n'heu adonat? A les classes han aparegut barrets i la SUM està decorada amb teles de colors... I és que aviat arribarà el rei Carnestoltes!!! Sa Majestat presidirà la SUM durant la setmana del 5 al 9 de febrer I per a celebrar-ho, l'AFA i l'escola hem preparat una setmana plena d'activitats!!!


  • Dilluns 5, dimarts 6 i dijous 8 de febrer, pel matí, l'AFA organitza tallers de disfresses amb complements.
  • El dimecres 7 de febrer, els grups de grans podran gaudir d'un espectacle de contacontes, "El botó màgic", dels serveis de Teràpia Ocupacional d'Aspasim.
  • El divendres 9 de febrer, l'AFA convida al matí a gaudir d'un grup musical que ens farà bellugar i ballar fins suar la cansalada. A la tarda, es fa una jornada de Pati en Família. A partir de les 15.30 esteu tots i toes convidades  a la xocolatada de Carnaval. En acabar el pati seguirà obert per poder jugar i gaudir de l'espai exterior amb els vostres fills i filles.

 I per a que tots els infants puguin gaudir-ne, necessitem la col·laboració de les famílies; hi ha moltes maneres de col·laborar, podeu:

1. Portar a l'escola faldilles de tu-tu, sabates, barrets i d'altres complements.
2. Venir als matins, de dilluns a dijous, a ajudar als més petits a disfressar-se, a pintar cares, a fer pentinats...
3. Venir al berenar de divendres i al Pati en Família que farem per a l'ocasió i ajudar-nos a preparar i a recollir.

Per apuntar-vos, contacteu amb l'AFA a través del grup de WhatsApp de la vostra classe o bé escrivint un correu electrònic a festes.afalafiladora@gmail.com

Us hi esperem!!!

Molt important!!! 
Per tal de celebrar la festa en consonància amb l'edat dels nostres infants, us demanem que NO vinguin disfressats a la festa!