Crònica del teatre de Sant Jordi... i més!

Com ja sabeu, aquest dilluns 23 d'abril es va celebrar Sant Jordi! 

L'AFA va voler col·laborar a fer palesa aquesta festa i va tornar a participar a l'escola! Aquest cop uns quants pares i mares vàren oferir als infants l'obra de teatre "Els tres porquets" i a més, a les 17h vàrem obrir el pati per les famílies i vàrem oferir sucs i coca.


 Aquest any, també es va organitzar un intercanvi de llibres on hi varen participar 15 famílies.


D'altra banda, com ja us vàrem informar també, en una entrada anterior, a partir d'aquest dilluns, el pati romandrà obert per a les famílies de l'escola que vulguin aprofitar-lo. Només cal respectar la normativa del pati per tal de poder utilitzar-lo. Trobareu la normativa penjada a la porta del pati, al racó de l'AFA i us afegim l'enllaç aquí també, per si voleu consultar-la.





Per acabar, volem donar les gràcies a tots els pares i mares que van fer possible aquesta jornada, ja que com sabeu, sense famílies voluntaries, l'AFA no funcionaria. 


Us deixem amb unes quantes imatges de l'obra de teatre, per si us desperta les ganes de participar més activament! Que sapigueu, que a més de fer gaudir els infants, també ens ho passem bé nosaltres!!!  Animeu-vos i apunteu-vos a alguna comissió!