Propera xerrada: "Vacunes a la infància; què hi ha de nou?"

Des de la comissió de cultura us portem una nova xerrada “Vacunes a la infància; què hi ha de nou?” impartida per l’Israel Caro, infermer pediàtric del CAP Casernes, oberta a totes les famílies del barri.

S'impartirà el proper dimarts 22 de maig a les 17h a la SUM de l'escola.

La xerrada pretén fer una revisió de les vacunes sistemàtiques que s’inclouen dins el Calendari Vacunal del 2018 fent especial èmfasi en aquelles vacunes no finançades al nostre entorn. En finalitzar podrem compartir algunes de les preguntes i dubtes més freqüents i els hi donarem resposta.

Aprofitem per adjuntar-vos un enllaç (https://www.comb.cat/Upload/Documents/7972.PDF) al document en defensa de les vacunes que van subscriure metges, infermers, farmacèutics i odontòlegs en defensa de les vacunes dins la Setmana Mundial de la Immunització que es va dur a terme del 23 al 28 d’abril, així com l’àrea per famílies del portal de les vacunes de l’Associació Espanyola de pediatria on podreu consultar tota la informació detallada i actualitzada (http://vacunasaep.org/familias)

Com en d'altres xerrades, us demanem que us apunteu al formulari si voleu assistir. També us oferim servei de canguratge (es pot anular si no s'arriba a un mínim d'infants apuntats) a un preu de 3€ per als socis de l'AFA i de 5€ per als no socis.