Benvinguda curs 2018-2019

Ja el tenim aquí! Després d'unes vacances ben merescudes, comencem el nou curs escolar amb les piles ben carregades! Esperem que hagueu passat un bon estiu.

Des de l'AFA us volem donar la benvinguda al curs 2018-2019 i esperem que participeu i gaudiu molt de les activitats, tallers i xerrades que estem preparant. Recordeu que l'AFA es nodreix de les quotes de socis i de les famílies voluntaries que ens ajudeu a dur a terme totes les festes i activitats del curs. Aprofitem l'avinentesa per a informar-vos que podeu participar fent-vos socies pagant la quota de 20€ per família i curs escolar. Trobareu més informació sobre com fer-vos sòcis aquí.

El curs escolar comença el dimecres dia 12 de setembre i l'horari de classes durant aquesta quinzena de setembre serà de 9h a 15h (o de 8h a 15h si teniu demanat el servei d'acollida). Les famílies que el curs passat estaveu a les classes de lactants i caminants i que vàreu contractar el servei d'allargament teniu horari fins les 17h.
A partir de dilluns dia 1 d'octubre, l'horari de classes es normalitzarà i serà de 9h a 17h per a tothom (o de 8h a 17h si teniu demanat el servei d'acollida).

Ah! I recordeu que l'escola ens convida a un "pati en família" el proper divendres dia 7 de setembre de 16.30h a 18h per coneixer les noves famílies que formaran part de la vostra classe i retrobar-vos amb els companys i companyes! No hi falteu!
Comença l'aventura d'un nou curs...BENVINGUDES, FAMÍLIES!!!