Xerrada: Joc i material per a infants de 0 a 3 anys


Hola famílies!

Des de la Comissió d'Agenda21 us presentem l'última xerrada de l'any 2019!

"Joc i material per a infants de 0 a 3 anys" és una activitat adreçada a mares i pares amb criatures menors de 3 anys que volen descobrir quin tipus de joguines sostenibles poden beneficiar el desenvolupament dels seus fills i filles.

La xerrada és impartida per l'Alejandra, propietària de El petit rusc, i aquest any ve acompanyada del propietari de la marca Enrosca, empresa catalana de joguines artesanals i sostenibles.

Durant la xerrada, que es realitzarà el dimarts 17 de desembre a les 17:15h a la SUM de l'EBM La Filadora (C/Parellada 25), poden assistir els adults acompanyats de les criatures i cal inscripció prèvia omplint el formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

L'activitat és gratuïta per a socis de l'AFA La Filadora i té un cost simbòlic d'1€ per als no socis que vulguin participar-hi (aquest euro s'abonarà el mateix dia de l'activitat).

En aquesta ocasió hem decidit obrir places per l'activitat a la resta del barri perquè creiem que és una temàtica interessant per a tothom!
Recordem, però, que les famílies sòcies tenen prioritat en l'accès a la xerrada, com és habitual.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb a21.afalafiladora@gmail.com i us ajudarem a resoldre'l!

Esperem veure-us el proper dimarts.

Una abraçada,
Comissió d'Agenda21