Aquest curs volem que no deixis de gaudir-la. Sabem que prefereixes que nosaltres la preparem però... avui us toca ser voluntaris i organitzadors de la xocolatada a casa!
- Compreu la xocolata que més us agradi. Nosaltres sempre en fem 2 versions, una amb llet i una a base d'aigua i sense gluten, ou ni res més que xocolata pels infants amb intoleràncies. Aquí us deixem les marques que hem comprat els últims 2 anys:
- Xocolata RAM (amb llet)
- Xocolata Torras (en pols):
- Per preparar-les necessitareu una cassola. En el cas de la xocolata RAM no cal que barrejeu amb res el contingut del brick, només cal escalfar-ho mentre donem voltes amb un cullerot.
Per preparar la xocolata Torras, haureu de bullir aigua i tirar la xocolata en pols a poc a poc mentre remeneu. Quanta més estona la tingueu escalfant i remenant, més espessa es va quedant, pel que us recomanem agafar una cassola que no sigui massa justa per la quantitat d'aigua que hi tireu, perquè després la xocolata puja una miqueta. Les proporcions d'aigua i xocolata en pols les teniu al dors del paquet.
A GAUDIR, FAMÍLIES!