- Lactants i Caminants
- Ovolactivegetarià
- 1-3 anys
- Sense ou, sense tomàquet i sense lactosa, 1-3 anys
- Sense ou i sense nous, 1-3 anys
- Sense ou, 1-3 anys
- Sense lactosa, 1-3 anys
- Sense proteïna llet de vaca, 1-3 anys
- Sense préssec, 1-3 anys
- Vegà, 1-3 anys
Bon dia! Cada mes us compartirem els menús del mes de l’escola per tal que pogueu tenir-los a mà i us ajudin a organitzar la planificació dels àpats a casa.
Us recomanem imprimir el menú i tenir-lo penjat a casa vostra, per tal de poder equilibrar els àpats que l’infant fa a casa d’acord amb els que fa a l’escola.
Sabem que a vegades el temps se’ns escapa i de cop… oh, no tenim res per sopar! Per això aquest mes us deixem alguns consells per organitzar els àpats a casa:
Planifica els menús amb antel·lació, una vegada a la setmana. Tenir el menú familiar a la vista de tothom i penjat a la cuina, servirà per tenir-lo sempre present.
Planifica la compra per anar-hi només una vegada a la setmana i repartiu les tasques a casa: des de fer la llista de la compra, a anar a comprar i cuinar, tingueu en compte cada tasca a l’hora de fer la repartició.
Aneu a fer la compra amb la llista feta, sereu molt més eficients.
Intenteu menjar el mateix que els infants (o ells/elles que vosaltres) per tal de no haver de cuinar 3 plats diferents en cada àpat. Els ingredients poden ser els mateixos tot i que a vegades els canviem la presentació!
Practica el batch cooking: aquesta tècnica consisteix en cuinar una vegada a la setmana alguns plats base que ens puguin servir per a diferents receptes al llarg de la setmana. Algunes de les coses que podem cuinar son cereals (arròs, quinoa, cous cous,…), hamburgueses vegetals, una sopa o crema de verdures.
Congela: fes quantitats abundants i congela per tenir sempre coses a punt ràpidament. Així mai ens quedarem en blanc!
Us recomanem imprimir el menú i tenir-lo penjat a casa vostra, per tal de poder equilibrar els àpats que l’infant fa a casa d’acord amb els que fa a l’escola.
Sabem que a vegades el temps se’ns escapa i de cop… oh, no tenim res per sopar! Per això aquest mes us deixem alguns consells per organitzar els àpats a casa:
Planifica els menús amb antel·lació, una vegada a la setmana. Tenir el menú familiar a la vista de tothom i penjat a la cuina, servirà per tenir-lo sempre present.
Planifica la compra per anar-hi només una vegada a la setmana i repartiu les tasques a casa: des de fer la llista de la compra, a anar a comprar i cuinar, tingueu en compte cada tasca a l’hora de fer la repartició.
Aneu a fer la compra amb la llista feta, sereu molt més eficients.
Intenteu menjar el mateix que els infants (o ells/elles que vosaltres) per tal de no haver de cuinar 3 plats diferents en cada àpat. Els ingredients poden ser els mateixos tot i que a vegades els canviem la presentació!
Practica el batch cooking: aquesta tècnica consisteix en cuinar una vegada a la setmana alguns plats base que ens puguin servir per a diferents receptes al llarg de la setmana. Algunes de les coses que podem cuinar son cereals (arròs, quinoa, cous cous,…), hamburgueses vegetals, una sopa o crema de verdures.
Congela: fes quantitats abundants i congela per tenir sempre coses a punt ràpidament. Així mai ens quedarem en blanc!
Esperem que gaudiu dels menús d’aquest mes i dels àpats en família!