Dia de l'aigua

Aquest dimecres dia 22 de març és el dia mundial de l'aigua. A la SUM trobareu algunes "pistes" sobre com podeu estalviar aigua i informació sobre aquest bé tan preuat. Expliqueu-ho als vostres infants. Un no és massa petit per començar a aprendre a estalviar aigua... ni tampoc massa gran

A la paret de la SUM també trobareu unes gotes d'aigua on podeu escriure coses que feu a casa per estalviar aigua o coses que hi podríeu fer. Fins i tot, si us ve de gust, podeu escriure coses que es podrien fer a l'escola per tal d'estalviar aigua. A finals de setmana, farem un recull d'aquestes frases i les penjarem al blog per tal que tots les pugueu veure.

Veniu a escriure el vostre consell!!!

A més, per celebrar el dia de l'aigua, del 17 de març a l'1 d'abril, moltes entitats i agrupaments de Barcelona han organitzat diverses activitats per avançar conjuntament cap a una nova cultura de l'aigua. Podeu veure el programa d'activitats aquí.

I si voleu anar més enllà, a la biblioteca Ignasi Iglèsias - Can Fabra, hi podeu trobar el llibre: Per què he d'estalviar aigua? Que us pot ajudar a explicar als més petits la importància d'estalviar aigua.