Taller-Xerrada "Regalar com a acte d'amor als nostres infants"


 

Hola Famílies! 

Les festes de Nadal són a tocar. El Nadal és una època molt especial. Són uns dies de reunions familiars, de decorar les nostres llars i omplir de llums els carrers, de menjar la sopa de galets i els canelons. Són dies de passar-ho bé amb les nostres famílies, encendre espelmes, veure pel·lícules nadalenques, tocar la pandereta i cantar nadales. També és moment per regalar a través les tradicions com el tió, els reis o altres, o simplement regalar perquè ens agrada.

Volem reflexionar, discutir i xerrar sobre l'acte de regalar als nostres infants: per què ho fem? com ho fem? què regalem? Per això, hem preparat el Taller-Xerrada "Regalar com a acte d'amor als nostres infants" en que parlarem de joguines, material sostenible per oferir als nostres infants, recomanacions de joguines i/o material per infants de 0-3 anys, com preparem els espais del joc, etc. Hem convidat a la Sara (@ambientsacasa) i a la Natàlia (@ecotribu_bcn), expertes en educació i en jocs i joguines durant la primera infància, que ens donaran resposta a totes aquestes preguntes. A més, també ens muntaran un espai de joc per a que els nostres infants puguin jugar i manipular. Que millor que veure com ells posen en pràctica la teoria!

Les dates del Taller-Xerrada seràn:

-12 i 14 de desembre de 17 a 18.30h

Tarifes:

- Socis AFA: 6€

- No socis: 7€

Aforament:

- 15 families per sessió 

Per a fer la inscripció cal: 

  1. Fer la reserva de la teva entrada pel link que us ha arribat via mail.
  2. Pagament: Un cop feta la reserva de la plaça la comissió es posarà en contacte amb vosaltres i us facilitaran les dades per fer el pagament.

En cas que hi hagués molta demanda, es preveu repetir el Taller-Xerrada el dimecres 14 de desembre també a les 17h a la Sala SUM. Al formulari de reserva hi haurà l'opció d'afegir-se en llista d'espera per a la sessió del dimecres 14 de desembre i, si s'assoleix l'aforament necessari, es procedirà a realitzar la repetició del Taller-Xerrada. A tots els que estigueu en llista d'espera, us mantindrem informats. 

Informació important!
Us recordem que una vegada feta la reserva (alta gratuïta a través del link i pagament), no es podrà retornar l’import del taller en cas de no poder assistir-hi.
El que sí que podem oferir-vos des de l’AFA és mirar de trobar algú altre que, en cas d’anul·lació, pogués ocupar la plaça alliberada i així recuperar els diners (ja que ho pagaria la familia que hi assistís).

Esperem que us agradi aquesta proposta i que us animeu a participar