Concert de Festa Major


 Estimades famílies!

Des de la comissió de Festes hem estat treballant de valent aquestes últimes setmanes perquè puguem gaudir amb els nostres infants de les Festes Majors del nostre poble i de la nostra estimada escola!

Ens fa molta il·lusió poder compartir que el dissabte 3 de desembre podrem gaudir totes plegades d'una xocolatada i un concert infantil amb MAUS KIDS, organitzat per l'AFA, dintre del programa de Festes

Dia: Dissabte 3 de desembre
Ubicació: Plaça gran del recinte Fabra i Coats, just davant la façana de La Filadora.

Horari:
Xocolatada 10 h.
Concert a les 11 h.

Aquí us deixem un petit tastet del grup perquè comenceu a obrir boca: vídeo
Podeu veure més informació sobre Maus Kids al seu web i al seu Instagram. També us convidem a seguir el seu canal de Spotify on trobareu les seves cançons!

Aprofitem per agrair-vos la vostra col·laboració guarnint de Festa Major la sala SUM, està tota plena de banderoles amb diferents propostes artístiques!

Recordar-vos que la nostra estimada Cinteta, la Capgrossa de La Filadora, està exposada a l'espai bota del recinte de la Fabra i Coats. Aquí teniu un petit tast:

Finalment, ahir vam comunicar via Whatsapp de classes que la Cinteta vol sortir a fer una volta pel nostre barri aquest diumenge dia 27! Si alguna família està engrescada a participar de la cercavila que ompli aquest formulari: