Festa d'hivern

 


Estimades famílies!

S’acosta l’hivern i final del primer trimestre.

Per celebrar-ho i gaudir d’una estona plegats amb els nostres infants i els seus companys, des de l’AFA hem organitzat un petita festa el proper dimecres 21 de desembre a la sala SUM.

Durant la festa podrem gaudir d’un petit concert de corda i veu de la mà d’un grup de pares i mares. 

El concert començarà a les 17.10 hrs. Després posarem música per ballar i per últim, celebrarem el sorteig de les 3 paneres!

Recordeu que podeu comprar números de les paneres fins el proper divendres 16, tant de manera presencial com via transferència. Divendres tanquem la venda, així que aprofiteu que aquesta és l’última setmana!

Ens trobareu venen números al racó de l’AFA dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana de 9 a 10 hrs i potser també alguna tarda. Estigueu atents als grups de classe, ja que aquests horaris es poden veure modificats per conciliació familiar.

Si el dia del sorteig, la familia guanyadora no està present a la festa, des de l’AFA ens hi posarem en contacte per gestionar l’entrega de la panera (que podria ser en coordinació amb algú de l’AFA durant les vacances o a la tornada a l’escola).

Us hi esperem amb moltes ganes de compartir música, alegries i bons desitjos!


Junta AFA La Filadora