Sortida al CAU!

 


Benvolgudes famílies Filadores!

En primer lloc, des de l’AFA volem desitjar-vos a totes les famílies un molt bon any nou 2023, molta salut i amor! Desitgem que hagueu gaudit molt de les festes acompanyats de les persones més estimades!

En segon lloc, volem explicar-vos que amb l’excusa de l’inici del nou trimestre, l’AFA ha preparat una sortida al CAU!! El CAU, per aquelles famílies que no el coneixeu, és un espai de joc lliure preparat pels infants al carrer Villarroel 237 de Barcelona! Us deixem el link per si és del vostre interès fer-ne una ullada. EL CAU WEB

La sortida és el dissabte 28 de Gener del 2023. Hem reservat l’espai i hi haurà dos torns amb franges horàries diferents: 

TORN 1: 11h a 12h.
TORN 2: 12:30h a 13:30h 

*Es prega màxima puntualitat i arribar 10 minuts abans de la sessió.*

El preu per persona i torn serà de 3 euros (famílies sòcies) i de 4 euros (famílies no sòcies). És a dir, si feu reserva de 3 entrades i sou sòcies, haureu de fer transferencia de 12€.

Per entrar a l’espai és obligatori tenir entrada, ja que per normativa del CAU, l’aforament està limitat a 50 persones per sessió, així que no podrà entrar ningú (alumne de la Filadora, germà o adult) que no hagi adquirit una entrada.

Les places per torn estan limitades, és per aquest motiu que l’AFA recomana un únic acompanyant adult per cada infant, per garantir d’aquesta manera que totes les famílies que vulguin gaudir d’aquesta experiència puguin tenir plaça. Els i les germanes dels infants Filadors amb edat 0-6 anys també poden entrar a jugar. 


Per poder apuntar-vos a la sortida haureu de:
  1. Reservar les entrades que vulgueu a través del link que teniu al mail. 
  2. Fer el pagament corresponent a la compte corrent de l’AFA indicant:
    1. Nom infant + classe + CAU
    2. Enviar justificant de pagament a: tresoreria.afalafiladora@gmail.com 
    3.  El IBAN de l'AFA el teniu al mail.

Recordeu fer l’ingrés en el moment de la reserva, ja que passats 5 dies, les reserves que no tinguin ingrés es cancel·laran.

*Recordem que en cas de no poder assistir, l’AFA no pot retornar els diners de l’activitat.*

Us hi esperem!! Serà un matí on els infants tindran el seu espai per jugar i disfrutar dels seus companys/es i les famílies podrem compartir una bona estona plegades! 

Una abraçada, 

AFA La Filadora