Taller d'experimentació de la PRIMAVERA


Hola Famílies! 

Amb l'arribada de la primavera us portem de nou una proposta artística i d’experimentació a càrrec de l’Adriana de RupitsArt que realitzarem el divendres 31 de març.
 

El taller sobre la primavera es centrarà en propostes i materials lligats a aquesta època de l’any que despertaràn la creativitat i la curiositat dels nostres infants.


Us animem a venir a descobrir aquest nou muntatge que permetrà l'experimentació i el joc lliure i on els infants interactuaran lliurement i es divertiran, acompanyats d’altres infants i de les seves famílies.


Per tal de recollir les propostes rebudes a l’enquesta que vam fer al gener, plantegem aquest nou taller amb alguns petits canvis:

Aquest cop farem dues sessions, més llargues, de 45 min i amb més aforament. 

  • Primer torn de 16.45 a 17.30
  • Segon torn de 17.45 a 18.30

Tot i així, l’aforament segueix sent limitat per garantir la bona realització de l’activitat: cada torn permetrà un màxim de 25 d'infants (que poden venir acompanyats d’1 adult)


Per prioritzar que infants de La Filadora puguin gaudir de l’activitat, de moment crearem una llista d'espera de germans i només en cas de que quedin places lliures, oferirem per ordre d’inscripció, les places a germans i germanes de 0 a 5 anys.

Per inscriure’s a aquesta llista simplement envieu un mail a afalafiladora@gmail.com.

El taller es farà el divendres dia 31 de març i el preu per infant és de 4 € SÒCIES i 4,5€ NO SÒCIES. En cas de poder venir acompanyats de germans, el preu per germà és de 1€ SÒCIES i 2€ NO SÒCIES.

Per fer la reserva heu de:

  1. Seleccionar i reservar la franja horària que desitgeu en la plataforma que us hem fet arribar via mail
  2. Fer la transferència bancaria *Concepte: TALLER PRIMAVERA + NOM i COGNOM de l'INFANT + CLASSE

Us agraïrem que ens envieu el comprovant de la transferència a: afalafiladora@gmail.com i tresoreria.afalafiladora@gmail.com.

Moltes gràcies a totes!